TORSER
header logo 0748911371 0736173837

Meniu
TORSER 5+3 Gratuit

TORSER 5+3 Gratuit


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 1680 EUR    
Pret promo: 960 EURComanda

Pachetul este ideal pentru orice familie. Cu pachetul promotional Torser 5+3 Gratuit asigurati protectia intregii familii si a prietenilor dumneavoastra.

Utilitatea mai multor dispozitive Torser este data de faptul ca efectul de protectie creste semnificativ daca sunt instalate mai multe dispozitive in aceeasi locuinta sau spatiu. Intrucat exista mai multe surse de radiatii electromagnetice intr-o locuinta (televizor, calculator, cuptor cu microunde, aparatura electrocasnica etc.), acest pachet promotional este suficient pentru a neutraliza toate sursele negative din jur.

Ca amplasare, un Torser se recomanda a fi pozitionat in bucatarie, aproape de cuptorul cu microunde sau de frigider, alt generator Torser trebuie amplasat in fata televizorului (sau a televizoarelor acolo unde sunt mai multe intr-o locuinta), unul in fata calculatorului sau a laptopului.

Avand in vedere ca in zilele noastre copii petrec tot mai mult timp in fata televizorului sau jucandu-se la calculator, este necesara protectia acestora impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice emise de aceasta aparatura tehnica.

De asemenea, pentru neutralizarea efectelor negative ale zonelor geopatogene, este recomandata pozitionarea cate unui Torser sub fiecare pat din locuinta dumneavoastra. Astfel aveti conditiile favorabile unui somn profund si odihnitor pe tot parcursul noptii.Torser
Video
Articole