TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Aura umana si cristalele apei

Aura umana si cristalele apei

Prezenta in aproape fiecare cultura din intreaga lume, Aura umana sau campul energetic a fost pictata de catre artisti cu secole in urma, in special cu rolul de a infatisa personalitatile religioase. Astfel, daca in Medicina Chineza este important curgerea Chi-ului prin si in jurul corpului, in Brazilia si in alte tari, precum in Filipine, spiritismul se bazeaza pe energia mobila.

De asemenea, in India cei care practica Yoga atribuie o importanta deosebita Aurei umane si a Chakrelor. De la picturile ce o reprezinta pe Fecioara Maria cu o lumina provenita din interior si cu o lumina ce ii inconjoara trupul, astazi Aura Umana este privita cu mult mai multa seriozitate, astfel incat toate fiintele vii de pe Pamant  dispun de aceasta Aura.

Ca o dovada a importantei apei pentru tot ce este viu, Masaru Emoto impresioneaza prin descoperirea sa, ce demostreaza cum apa poate fi influentata de la distanta, atat prin bioenergia umana, cat si prin diferite campuri informationale si electromagnetice.

Astfel, a lipit pe cateva eprubete sigilate cu apa distilata etichete, pe care s-au scris cuvintele "multumesc" si "iubire" , iar pentru cea de-a treia eprubeta s-a ascultat muzica. Dupa ce au fost inghetate, au fost fotografiate cu ajutorul microscopului, facand posibila o descoperire deosebit de interesanta. In toate eprubetele apa a format cristale diferite si pure.

In acest mod a fost demonstrat faptul ca structura apei la fiecare eprubeta in parte era diferita, motiv pentru care se considera ca apa detine capacitatea de memora informatia. Odata memorate anumite influente, le tranforma in cristale ce imita structura energoinformationala.

Prin expunerea eprubetelor in fata calculatorului, a televizorului si a telefonului mobil s-a demonstrat influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra sanatatii organismului, insa datorita dispozitivului Torser este protejat organismul.

Torser este un dispozitiv de protectie bioinformationala impotriva radiatiilor, ce asigura protectie bioinformationala a organismului impotriva radiatiilor electromagnetice. In acest fel, omul este ferit de radiatii, fiind utilizat si pentru plante si animale.

Torser
Video
Articole