TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Cat de daunatoare pot fi intensitatile diferite ale campului electromagnetic

Cat de daunatoare pot fi intensitatile diferite ale campului electromagnetic

Oamenii care locuiesc in marile orase sunt mult mai expusi la influenta radiatiilor electromagnetice, motiv pentru care Organizatia Mondiala a Sanatatii considera campurile electromagnetice una dintre principalele probleme cu care se confrunta omenirea. Astfel, unii specialisti sunt de parere ca aceste campuri electromagnetice se numara printre factorii ecologici a caror actiune puternica distrug tot ce este viu.

O problema este reprezentata de intensitatea campurilor electromagnetice din apropierea statiilor radio, a liniilor de transport electric, a statiilor de televiziune, cat si a instalatiilor energetice ce dispun de un mare consum de energie, a transportul electric urban sau a mijloacelor de radiolocatii si de radiocomunicatii.

In urma expunerii pe perioade indelungate la actiunea campurilor electromagnetice oamenii pot suferi de boli canceroase, bolile Alzheimer si Parkinson, pierderea memoriei, cat si sindromul mortii subite a copilului sanatos si alte probleme de sanatate. Sunt mai sensibili oamenii alergici, copiii, insa reprezinta un pericol si pentru femeile insarcinate.

Din cauza lipsei de uniformitate al nivelului de radiatii electromagnetice, omul poate sa patrunda intr-un timp scurt in zone cu intensitate variata a campului. Astfel, poluarea electromagnetica este o problema deosebit de importanta cu care se confrunta oamenii, motiv pentru care aceasta ar trebui sa fie un criteriu in alegerea unei locuinte sau in cumpararea unui teren, astfel incat oamenii ar trebui sa se orienteze catre zone nepoluate din punct de vedere electromagnetic.

O alta modalitate de aparare impotriva intensitatilor diferite ale radiatiilor electromagnetice consta in utilizarea dispozitivului Torser, ce face posibila echilibrarea bio-informationala a organismului.

Torser
Video
Articole