TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Cat de puternice sunt radiatiile electromagnetice din apropierea liniilor electrice

Cat de puternice sunt radiatiile electromagnetice din apropierea liniilor electrice

Liniile electrice de transport curent electric de inalta tensiune reprezinta un pericol pentru sanatatea omului, datorita nivelului emis de radiatii electrice. Astfel, unele masuratori efectuate au dovedit ca valoarea campului electric alternativ din apropierea liniilor electrice depaseste pe trotuare si in statii de 2,3 5 ori nivelul maxim permis. Astfel, intensitatea campului magnetic pe trotuar era de la 0,7 pana la 1,2 mTI.

Conform raportului din anul 1995 al Comitetului National pentru Protectia contra Radiatiilor din Statele Unite ale Americii, nivelul maxim de iradiere la care nu exista efecte daunatoare sanatatii este in valoare de 0,2 mTI. Prin expunerea la actiunea campurilor electromagnetici ai liniilor electrice slabe poate fi modificata producerea de melanina la om, acesta fiind un hormon secretat de glanda pineala din creier.

Prin modificarea producerii de melanina, sunt favorizate aparitiile dereglarilor degenerative, precum afectiunea ischemica sau bolile Alzheimer sau Parkinson. Cercetatorii au realizat dispozitivul Torser, care asigura in mod sigur si eficient protectia organismulului de influenta negativa a radiatiilor electromagnetice.

Numeroasele cercetari efectuate au dovedit eficienta dispozitivului Torser, astfel incat acesta previne aparitia imbolnavirilor in urma utilizarii computerelor personale, a aparatelor cu laser de copiat, a aparatelor de radiolocatie,  a mijloacelor de comunicatii prin radio si mobile, a transportului electric sau impotriva radiatiilor electromagnetice emise de liniile electrice.

Torser
Video
Articole