TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Cum a luat nastere proiectul TORSER

Cum a luat nastere proiectul TORSER

Organismul uman a avut intotdeauna capacitatea de a se vindeca singur. Pentru a face asta noi trebuie sa indeplinim niste conditii corespunzatoare. S-a demonstrat ca fiecare corp sau obiect poseda si un anumit numar de campuri. Corpul uman are trei campuri: campul magnetic, coulombic si torsionic.

Campul magnetic: contribuie la functionarea tesutului muscular si la circularea sangelui prin vasele sanguine.

Campul coulombic: acontribuie la organizarea materiei vii, asigurand astfel viata.

Campul de torsiune: alimenteaza energetic materia vie, transmite si receptioneaza informatiile, asigura procesul gandirii.

Toate acestea pot fi foarte usor afectate de conditiile noastre de viata din ziua de azi, datorita radiatiilor multiple la care suntem supusi, datorita presiunii psihice la care suntem supusi, datorita persoanelor din jurul nostru si chiar datorita locurilor in care locuim sau muncim.

Radiatiile: aici avem o lista lunga de atacatori impotriva sistemului nostru de aparare. De la descoperirea curentului si pana acum s-au inmultit aparatele care emana radiatii, de la trenuri electrice, metrou, televizoare, telefoane si cuptoare cu microunde, pana la radiatiile care provin de la soare din cauza subtierii stratului de ozon. Telefonul este deja un accesoriu de care un procent foarte mare din populatie dispune si care este folosit cu regularitate zilnic, prin urmare si radiatiile fiind foarte puternice si daunatoare. Se mai adauga si faptul ca nu prea mai esxista casa fara un televizor sau un calculator, acestea fiind si ele un mare furnizor de radiatii. Un studiu arata o probabilitate de avort de 80 in cazul femeilor ce lucreaza la calculator in perioada sarcini.

Presiunea psihica: supararea, rautatea, gelozia, furia, ura sau invidia, sunt doar cativa factori ce pot destabiliza campul energetic al unei persoane. Acestea sunt stari psihice pe care orice persoana o are, si sunt un rezultat al actiunilor noastre sau a celor din jur, atat personale, cat si profesionale. De exemplu o cearta in familie poate duce la gelozie, suparare; nerealizarea unui obiectiv personal la locul de munca poate duce la stres si suparare, gandire negativa datorita reactiei sefului; nerealizarea unui obiectiv al unui coleg de munca, acesta poate devenii irascibil sau agitat, sentimente ce le pot transmite mai departe si celor din jurul lui; realizarea unui obiectiv al unui coleg, sau eventual promovarea acestuia, poate duce la invidie asupra acelei persoane. Acestea sunt doar cateva exemple din viata de zi cu zi cu care toata lumea se intalneste.

Persoanele din jurul nostru: sunt un mare factor de afectare. Daca persoanele care ne inconjoara, mai ales persoanele apropiate, la care tinem, au o stare de spirit depresiva, sunt suparate sau afectate de ceva anume, acea stare se transmite mai departe. Cand persoana cu care vorbim este prost dispusa si noi avem un camp energetic slab, atunci incepem sa preluam si noi din acea stare proasta pe care persoana respectiva o transmite. Noi o sa merge mai departe si o sa vorbim cu altcineva, care la randul lui daca are un camp de energie slab, preia de la noi si tot asa.

Locurile in care locuim si muncim: sunt anumite zone pe Pamant care au o anumita incarcatura negativa, numite zone geopatogene. In aceste zone patogene se creaza un camp nociv puternic, care afecteaza tot in jurul lui, vegetatie, animale si oameni. Aceste locuri sunt foarte periculoase, ele neputand fi simtite de noi, astfel ca nu ne putem da seama cand suntem intr-un astfel de loc. Ca si exemplu de zona geopatogena sunt acele locuri in care iarba nu creste sub nici o forma, in care trunchiurile copacilor sunt rasucite spre stanga, iar prezenta lor in permanenta acolo duce la acest rezultat. Ganditiva cum ar afecta o persoana care ar locui intr-o astfel de zona.

Aceste motive au dus oamenii de stiinta sa caute un raspuns, iar acest raspuns este dispozitivul TORSER, cu ajutorul caruia putem sa ne mentinem un camp energetic puternic, un organism sanatos si sa respingem toate acele radiatii, fie ele tehnologice, naturale sau psihice.

Torser
Video
Articole