TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Cum este privita aura umana din punct de vedere stiintific

Cum este privita aura umana din punct de vedere stiintific

Inca de acum 100 de ani este cunoscut faptul ca toate fiintele vii de pe Pamant emit energie care radiaza, iar din punct de vedere stiintific, aceasta este bioplasma. Constatarile stiintifice demonstreaza existenta aurei umane, motiv pentru care nu mai este privita drept pura fictiune.

Celulele nervoase pot fi asemanate cu un mini-acumulator, motiv pentru care la introducerea in celula nervoasa a unui micro-electrod se va observa o activitate electrica. Astfel, se poate masura o tensiune de aproximativ 10 mV, iar in  stare de veghe celulele nervoase pot inregistra pana la o suta de descarcari electrice pe secunda.

Avand si caracteristici electro-magnetice, exista posibilitatea ca descarcarile din celule sa contina toate informatiile ce ii apartin, alaturi de impulsul electro-magnetic emis de celula, formand astfel unitatea energetica a organismului. Astfel, campul electromagnetic ce inconjoara organismul uman detine toate caracteristicile acestuia.

Cu toate ca se manifesta la nivele vibrationale diferite, atat structura grosiera cat si cea subtila a organismului este energie, iar sistemul energetic unitar si interdependent poate fi organizat in 3 parti, respectiv Realitatea noastra, invelisul exterior si sistemul interior.

Privind din punct de vedere holistic, campul energetic uman face parte din "oceanul energetic al supraconstiintei", iar invelisul exterior ramane in legatura permanenta cu sistemul energetic cosmic. De asemenea, invelisul exterior este numit si Aura si este format din 7 straturi ce reprezinta o froma ovoidala in jurul corpului fizic. Sistemul interior sustine corpul fizic, astfel incat in interioul corpului circuula energiile prin meridiane.
Fiind recunoscuta in aproape toate culturile de pe pamant, atat oamenii, cat si plantele si animalele dispun de aura proprie, iar marimea, culoarea, densitatea sau textura aurelor se pot schimba in functie de starea spirituala.

Torser
Video
Articole