TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Cum ne protejam de radiatiile electromagnetice

Cum ne protejam de radiatiile electromagnetice

Existenta tehnologiilor moderne este necesara si extrem de folositoare, motiv pentru care pare imposibil de imaginat viata fara calculatoare, televizoare si alte aparate electronice. Cu toate acestea, este bine sa avem in vedere utilizarea corecta a acestora, fara sa ne fie afectata starea de sanatate a organismului. Astfel, sunt cunoscute avantajele oferite de revolutia industriala, motiv pentru care omul si-a largit orizonturile, atat fizice, cat si cele intelectuale.

Din nefericire, aparatura elecronica este o sursa de radiatii electromagnetice care dauneaza sanatatii, motiv pentru care omul se afla sub influenta permanenta a radiatiilor campurilor electromagnetice artificiale, ce sunt produse de sistemele electronice si de sistemele de alimentare cu energie.

Ca dovada a dezvoltarii considerabilea tehnologiei, conform datelor analistilor de la "Gartner Dataquest", catre sfarsitul lunii aprilie 2002 au fost fabricate in lume 1 miliard de calculatoare, astfel incat este determinata si o crestere rapida a consumului de energie.

Cum este afectat un utilizator PC? Este cunoscut faptul ca asupra unui utilizator PC actioneaza radiatii ultraviolete si infrarosii, alaturi de alti factori de intensitate a radiatiilor, ce nu pot fi simtite de om. Acestea actioneaza negativ asupra sanatatii organismului in mod treptat, astfel incat simptomele se pot observa pe o perioada indelungata de expunere la aceste radiatii.

Astfel, imbolnavirea in urma expunerii la computere si alte aparate electronice va aparea dupa cateva luni sau chiar ani de utilizare a acestora. Utilizarea unor mijloace de protectie a omului impotriva radiatiilor negative este extrem de necesara, acestea avand ca scop mentinerea sanatatii omului si neutralizarea radiatiilor electromagnetice. Fie ca utilizam telefonul mobil, televizorul, cuptorul cu microunde sau diferite aparate electrocasnice, este importanta protectia impotriva radiatiilor emise de acestea.

Atat cei care folosesc computerele, cat si persoanele care petrec mult timp in fata televizoarelor sau care vorbesc mult timp la telefonul mobil, trebuie sa utilizeze o modalitate de protectie impotriva actiunii negative produse de acestea. Cercetariile stiintifice actuale ofera oamenilor posibilitatea de a proteja eficient si de a echilibra campul bio-energetic al organismului prin utilizarea dispozitivului Torser.

Acest dispozitiv poate fi utilizat atat de adulti, cat si de catre copii, insa nu in mod direct, acestia din urma fiind mult mai sensibili la actiunea nociva a radiatiilor electromagnetice. Astfel, daca constientizati efectele negative ale aparatelor electronice si doriti sa asigurati protectie organismului, puteti utiliza dispozitivul Torser, atat la nivel, local cat si de la distanta.

Torser
Video
Articole