TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Cum poate fi influentata sanatatea de antenele releelor

Cum poate fi influentata sanatatea de antenele releelor

Cu toate ca dezvoltarea tehnologica a adus numeroase beneficii, exista si dezavantaje, iar unul dintre acestea consta in modul in care afecteaza starea de sanatate a oamenilor. In mod surprinzator un studiu efectuat asupra a peste 200 de crescatorii industriale de porcine, bovine si pasari cat si asupra a peste 100 de case si apartamente din Franta, Elvetia si Austria au dovedit influenta negativa a antenelor releelor asupra sanatatii oamenilor si a animalelor prin intermediul solului.

Astfel, prin reteaua telurica formata din faliile si zonele de falie ce acopera suprafata planetei este degajata energie din interiorul planetei catre suprafata, iar degajarea unei parti din aceasta energie este observata prin cutremurele de pamant, in urma carora se distrug in totalitate sau partial cladirile localizate deasupa falililor sau zonelor de falie.

O parte considerabila din energia interioara a planetei se degaja prin reteaua telurica, iar in regiune lipsite de activitate seismica, pot fi produse prabusiri ale constructiilor prin activitatea planetei noastre. In urma unui cutremur de pamant, atunci cand cladirile se gasesc pe faliile sau zonele de falie, degaja anormal gaze precum toron, radon si alte gaze, radonul spre exemplu fiind un gaz radioactiv ce poate duce la aparitia cancerului de plamani daca este inspirat.

Alaturi de emisiile naturale, din cauza industrializarii puternice, este transmisa catre pamant o cantitate uriasa de electricitate. Antenele releelor afecteaza sanatatea oamenilor si animalelor prin intermediul pamantului deoarece atunci cand stalpul sau impamantarea antenelor releelor se gasesc la intersectia faliliilor sau zonelor de falie pe unde circula apa, este favorizata aparitia de emisiii industriale periculoase.

Aceste emisii pot fi daunatoare la distante de mai multi kilometri. Este important de retinut faptul ca exista unde de torsiune catre stanga sau catre dreapta, in functie de sensul de rotatie. Daca cele de stanga interactioneaza cu sistemele biologice ale fiintelor vii, pot afecta functionarea celulelor.

Undele de torsiune catre stanga pot cauza diferite probleme de sanatate, iar persoanele afectate manifesta stari de oboseala inexplicabile, dureri de cap, imbatranire prematura sau somn neodihnitor. De asemenea, nu orice persoana poate fi afectata de aceste unde de torsiune. Fiind lipsite de energie, undele de torsiune patrund cu usurinta peste tot cu o viteza ce depaseste viteza luminii.

Ca o dovada a influentei emisiilor naturale si industriale asupra sanatatii omului si nu numai, intr-un centru de infrumusetare din Viena, personalul se simtea obosit, iar o persoana care urma un tratament impotriva unei afectiuni nu simtea nicio imbunatatire a starii de sanatate, din cauza faptului ca constructia institutului se afla deasupra unei zone de falie.

De asemenea, intr-o casa din Elvetia situata intre doua antene de releu si intr-o zona de falie, locuia un cuplu ce suferea de insomnii si de oboseala. Odata cu neutralizarea anetelor cuplul s-a putut odihni normal si simti plini de vitalitate. Situatii similare, in zone unde se aflau eminisii naturale si industriale, au fost intalnite si in crescatorii de animale.

Cu ajutorul dispozitivului Torser, este posibila neutralizarea undelor de torsiune de stanga produse prin impamantarea sau existenta unui pilon la intersectia faliliilor sau zonelor de falie unde circula apa. Totodata, dispozitivul Torser transforma energia negativa in energie pozitiva, astfel incat este un dispozitiv eficient in protectia bioenergetica a organismului.

Torser
Video
Articole