TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Domenii de aplicare a dispozitivului TORSER

Domenii de aplicare a dispozitivului TORSER

Torser este un dispozitiv de protectie care neutralizeaza radiatiile campului electromagnetic emis de aparatele electronice. El actioneaza a un camp de torsiune de dreapta, ceea ce duce la devierea si neutralizare campurilor  de torsiune de stanga pe care le genereaza aparatele cere ne inconjoara si care au o mare influenta negativa asupra organismului. Aceste radiatii duc la dereglarea biocampului si a fondului energo-informational al organelor, la epuizarea sistemelor ce ne sustin functionarea organismului, prin suprasolicitari psihice si nervoase.

Torser este destinat urmatoarelor cazuri:
•    Pentru protectia biocampului omului impotriva actiunii nocive provocata de toata aparatura, fie ea medicala (roetgen, fizioterapie, radio-chimica) sau tehnica (computere, imprimante, cuptoare cu microunde, televizoare, telefoane mobile, transporturi electrice sau autovehicule).
Torser contribuie la respingerea radiatiilor provocate de campurile electromagnetice ale acestora, prin crearea unui camp de protectie in jurul corpului, ca o aura protectoare.
•    Pentru a neutraliza zonele geopatogene din incaperi.
Zonele geopatogene sunt acele zone care pot afecta campul spiritual si buna functionare a intregului organism. Astfel de zone se gasesc peste tot in lume si nu pot fi detectate fara o aparatura speciala, fiind posibil sa locuim sau sa muncim in astfel de locuri fara sa stim, impactul negativ fiind foarte puternic. In cazul unei persoane care locuieste intr-un asemenea loc si are campul de protectie foarte slabit, impactul negativ asupra functionarii este foarte puternic si poate duce pana la urma la deces.
•    Pentru profilaxia dereglarii starii de echilibru a sistemului energo-informational si armonizarii acestuia.
Dispozitivul Torser creeaza un mediu armonios in care starea generala este foarte buna, pofta de viata cerste, optimismul si motivarea fiind foarte puternice.
•    Pentru neutralizarea influentelor nocive pe care le emana persoanele din jur sau alte surse.
Torser ne protejeaza de efectele negative pe care persoanele din jurul nostru le transmit, este vorba de raze cu impact masiv asupra psihicului. O persoana prost dispusa, suparata, nemotivata sau chiar cu o personalitate negativista (genul celor care l-au luat pe nu in brate, care incep conversatiile cu nu), poate transmite foarte usor aceasta stare mai departe.
•    Pentru restabilirea campului energo-informational al omului.
•    Ca suport complementar in procesele de tratare a diferitelor afectiuni.
Aici trebuie inteles ca Torser vine in ajutorul tratamentului pe care noi il urmam in vederea vindecarii unei afectiuni, prin marirea si accelerarea eficientei terapiei efectuate, creeaza conditii pentru vindecarea organismului, intareste sistemul imunitar, prelungeste viata activa.

Torser
Video
Articole