TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

In ce masura poate fi sanatatea influentata de zonele geopatogene

In ce masura poate fi sanatatea influentata de zonele geopatogene

Fiind acele zone in care se creeaza un puternic camp daunator sanatatii omului, plantelor si animalelor, zonele geopatogene pot fi create in special din cauza suprapunerii nodurilor globale ale retelei energetice Hartman si Curri, a intersectiei curentilor de apa subterani si a ruperilor geologice ale straturilor superioare ale scoartei terestre.

Zonele geopatogene pot influenta starea de sanatate a organismului, iar pentru a descoperi in ce masura poate fi afectata sanatatea, medicul O. Bergsman, director al Centrului de reabilitare din Viena, a efectuat cercetari intre anii 1987 si 1988. Din colectivul de cercetatori au facut parte medici, fizicieni, biolocatori, biochimisti, arhitecti si biologi, care au efectuat cercetarile pentru o perioada de doi ani.

La aceste cercetari au participat 285 de voluntari, care au fost supusi zonelor geopatogene, fiind studiati 25 de parametri functionali. S-au efectuat 6.943 de experimente, in urma carora s-a demonstrat faptul ca daca un om este supus pentru 10 minute influentei unei zone geopatogene, sunt modificati 12 indicatori fiziologo-biochimici, alaturi de 5 indicatori care prezentat semne de mondificare, ramand astfel 6 indicatori fara modificari.

Spre exempu, daca un om locuieste in zonele geopatogene aparute din cauza intersectarii nodurilor liniilor retelelor si a curentilor de apa, se poate imbolnavi de cancer, scleroza difuza si alte afectiuni serioase. Totodata, fizicienii au constatat cain zonele geopatogene, parametrii geofizici ai campurilor se modifica in functie de locurile acestora de amplasare, astfel incat creste posibilitatea electricitatii atmosferice si rezistenta electrica a solului.

Totodata, fizicianul P. Schveitzer a observat faptul cum caracterul radiatiei din zonele geopatogene poate fi influentat de numerosi factori. In acelasi timp, in locurile unde se intentioneaza construirea unei cladiri cu scop industrial, social sau pentru locuinte trebuie sa cerceteze caracterul geopatogen al locului respectiv. 

Specialistii considera ca este important ca in institutiile sanitare, in spatiile de productie, in blocurile locuite deja cat si pentru copii sa se efectueze astfel de cercetari, pentru a se descoperi zonele geopatogene. Odata ce sunt descoperite, trebuie eliminata sursa de radiatie terestra, prin parasirea locului respectiv. Daca se va petrece in continuare mult timp in zonele geopatogene, exista un risc ridicat de imbolnavire.

Datorita dispozitivului IAG-1, este posibila depistarea zonelor geopatogene, fiind indicate cu claritate linile, marginile si locurile de intersectie a zonelor geopatogene. Astazi dispozitivul de protectie bioinfomationala Torser face posibila protectia organismului impotriva influentei zonelor geopatogene, astfel incat este creata o zona de protectie in jurul organismului, iar zonele geopatogene pot fi "curatate".

Torser
Video
Articole