TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Insanatosire prin echilibrarea energiei spirituale

Insanatosire prin echilibrarea energiei spirituale

Posibilitatile de insanatosire si de abordare a starilor de sanatate pot fi extrem de diferite in viitor fata de cele de astazi, astel incat in spitale se pot urma atat interventii chirurgicale prin tehnici moderne, cat si prin echilibrarea energiei spirituale, care poate deveni o prioritate din procesul de insanatosire.

Indiferent de problema de sanatate cu care se va confrunta un pacient, in momentul in care va pasi intr-un spital, alaturi de modalitatile conventionale de tratament, un consilier spiritual ii poate evalua energia, astfel incat va utiliza echipamente moderne pentru a vizualiza Aura, putand astfel sa fie evaluata starea de sanatate.

In urma evaluarii Aurei, pacientul este trimis la sectia corespunzatoare a spitalului, in functie de afectiunea descoperita. Spre exemplu, daca este produs un accident, un consilier spiritual poate descoperi, prin evaluarea Aurei, atat problema de sanatate cat si cauzele ce au dus la aparitia acesteia.

De asemenea, daca v-ati sucit incheietura mainii, consilierul va poate ajuta sa aflati lucruri nestiute, precum este faptul ca in subconstient va doreati sa va accidentati pentru a va putea lua o zi libera de la locul de munca pe care il considerati stresant. In urma acestei constatari, puteti lua decizia sa va cautati un alt loc de munca, care sa va ofere mai multe satisfactii.

In acelasi timp, in viitor un medic generalist va putea utiliza culorile de pe un panou, astfel incat pacientii sa inteleaga cu usurinta ce se intampla pe plan personal, pentru a incepe transformarea necesara. Astfel, viitorul promite o abordare total diferita a sanatatii, pentru a favoriza o insanatosire eficienta si a imbunatati calitatea vietii.

 

Torser
Video
Articole