TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Mentinerea integritatii campului nostru magnetic

Mentinerea integritatii campului nostru magnetic

Organismul nostru detine un biosistem uimitor, cu capacitati de autoregenerare si vindecare naturala, daca se mentin conditiile corespunzatoare in ceea ce priveste integritatea si buna functionare a acestuia.

Asa cum am arata si in articolele anterioare, organismul nostru functioneaza in parametrii normali datorita celor 3 campuri care il protejeaza, si anume:
-Campul magnetic
-Campul coulombic
-Campul torsionic

 

 

 

 

1. Campul magnetic generat de organsimul uman este esential in buna functionare a organsimului nostru.

Microelementele cationice, ajuta la circulatia sangelui in organism, prin crearea de microsisteme magnetice ce ajuta la pomparea sangelui, mentin buna functionare a muschilor. Daca numarul microelementelor catonice este redus, la nivelul organsimului apare discomfortul evidentiat prin stari de oboseala si slabiciune, slabirea muschilor (in special ai inimii) si de aici pot aparea diferite afectiuni - osteocondroze, aritmii, dereglarea metabolismului intestinal.
Medicina naturista s-a dezvoltat foarte mult in ultimul secol si a adoptat din ce in ce mai mult aplicarea terapiilor alternative de tipul: acupunctura, sarurile marine.
TORSER, dispozitivul ce ne protejeaza intreg organismul de efectele radiatiilor cosmice, actiunile social patogene, ne ajuta la refacerea campului nostru magnetic.

2. Campul Coulombic este al doilea element de protectie al organismului nostru prin asigurarea vietii. Campul coulombic are caracterul de plasma - asigura ionicitatea si reglarea metabolismului nostru, prin functionarea optima a fiecarei celule, organ, tesut. Cand valoarea campului coulombic sufera modificari, se reduce atunci sunt afectate o serie de procese fiziologice ce au loc in organismul nostru. Mai mult, reducerea valorii campului coulombic actioneaza direct asupra sistemului nostru imunitar. Acesta cand este slabit, organsimul poate fi afectat mai usor de actiunea nociva a radicalilor liberi, virusilor, parazitilor, bacteriilor. Viata omului modern este serios afectata de o alimentatie nesanatoasa, poluare, stres, factori ce odata cu scaderea campului coulombic influenteaza aparitia unor afectiuni precum cancerul, boli de inima, epidemii virale, imunitate scazuta.
TORSER, prin actiunea sa protectoare, mentine valorile normale ale campului coulombic si astfel ne protejeaza impotriva diferitilor factori nocivi care ne pun viat ain pericol.

3. Campul de torsiune ne asigura energia informationala, procesul gandirii, dar el este omniprezent si il regasim in zone geopatogene (vartejuri, cutremure de pamant, fulgere), puncte de acupunctura. Campul de torsiune din organism, este format de-a lungul coloanei vertebrale si este responsabil de energia spre organe pentru mentinerea corespunzatoare a functionarii acestora.
Intreg organismul nostru, se afla in permanenta functionare, iar singurul moment de regenerare si restabilire energetica are loc in timpul somnului. Pe perioada somnului, organismul se auto regenereaza si incearca vindecarea diferitelor disfunctionalitati ale tesuturilor sau organelor. Daca din anumite motive, este privat de incarcare energetica, organele se vor epuiza din punct de vedere energetic si isi vor face aparitia diferitele afectiuni. Cele mai afectate sunt glandele suprarenale si rinichii. TORSER regleaza nivelul energetic si ajuta la refacerea campului de torsiune - imbunatatirea procesului de gandire, stocarea, procesarea si transmiterea informatiilor.

TORSER, dispozitivul de protectie si echilibrare bioenergetica personala, devine un dispozitiv util intregii familii pentru mentinerea sanatatii, prin mentinerea echilibrului energetic al organismului nostru si in plus un dispozitiv de preventie impotriva factorilor nocivi din jurul nostru: radiatii, poluare, radiatiile emise de telefoanele mobile, cuptoare cu microunde, retelele de electricitate, etc.

TORSER poate fi utilizat de toate persoanele de la copii pana la persoane in varsta!
Mediu de lucru al omului modern, este unul inconjurat de aparate electronice ce ii perturba echilibrul bioenergetic. Daca lucrati in spatii cu multe echipamente electronie - calculator, scaner, copiator, telefoane, nu ezitati sa achizitionati dispozitivul TORSER pentru protectie bioenergetica. Pentru copii care au sali de clasa echipate cu diferite aparate electronice (asa cum sunt laboratoarele de chimie, laboratoarele de biologie, laboratoarele de informatica).
De ce TORSER este indicat pentru fiecare dintre dumneavoastra?
Pentru ca va ofera echilibru, va protejeaza organismul si va intareste sistemul imunitar prevenind astfel diferite afectiuni ce va pot afecta viata, va ofera echilibru energo informational si neutralizeaza influentele negative emanate de diferite surse din jurul dumneavoastra, inclusiv cele emanate de alti oameni.

 

Torser
Video
Articole