TORSER
header logo 0720122008

meniu mabil
Meniu

Metode de utilizare a TORSER-ului

Metode de utilizare a TORSER-ului

Datorita marimii sale reduse, acesta se poate utiliza in orice loc, la orice ora si in orice sitiatie, de catre oricine.

Torser-ul se poate utiliza pe perioada zilei si pe perioada noptii, recomandabil sa fie utilizat inainte sau dupa masa cu aproximativ o ora. In cazul persoanelor dreptace, dispozitivul se tine in mana stanga, iar pentru persoanele stangace se tine in mana dreapta.

Perioada de timp este definita de motivul sau afectiunea pentru care il folosim, acesta ajungand pana la 24 de ore pe zi. Este recomandat si copiilor nou nascuti, dar nu in mod direct, ci indirect, printr-o alta persoana, fie mama sau altcineva, tinand Torser-ul intr-o mana, iar cu cealalta mana atingand acea parte a copilului unde se vrea indreptata influenta de vindecare.

Actiunea nu este numai asupra oamenilor, ci si a hranei, a apei. Daca amplasam Torser-ul in apropierea hranei si a apei, acestea pastreaza si emana informatiile transmise de catre dispozitivul Torser. Acesta trebuie tinut o perioada minima de o  ora in preajma acestora.

Utilizarea se face in modul urmator: se pozitioneaza dispozitivul cu partea pe care scrie Torser pe locul cu probleme, dar nu direct pe piele, corpul trebuie relaxat, ca si cum am fii in repaos, sa ne mentinem un proces de respiratie stabil si sa ne golim mintea. Gandurile negative in perioada utilizarii Torser-ului poate avea un efect de bumerang foarte puternic si sa ne provoace dureri de cap foarte mari, nerelaxarea corpului poate duce la distensie sau durere in zonele incordate.

Dupa terminarea perioadei de folosire, facem mici exercitii usoare pentru ca energia sa fie distribuita uniform in organism si cap. O ridicare sau miscari bruste ale corpului imediat dupa poate duce la o usoara stare de ameteala.

Daca il folosim pe perioada noptii, acesta se situeaza fie in locul durerii, fie sub perna, fie sub pat, in functie de motivul intrebuintarii.

Actiunea acestuia si beneficiile se pot vedea in functie de fiecare persoana in parte si motivul utilizarii printr-o reactie foarte rapida, dupa numai 30 minute de folosire, o reactie rapida undeva pana la 7 zile, o reactie medie undeva pana la 60 de zile si o reactie lenta peste 60 de zile.

Torser
Video
Articole