TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Poate fi aura umana vizualizata

Poate fi aura umana vizualizata

Campul energetic care radiaza in jurul tutror fiintelor vii, numit aura, este perceput diferit de oameni, insa fiecare om, animal sau planta beneficiaza de o aura proprie. Se considera ca aura poate dezvalui informatii complete despre oameni, atat despre viata acestora, despre realizarile lor, adevarata identitate si personalitate, cat si modul in care interactioneaza cu oamenii din jur.

In Aura se afla gandurile si emotiile noastre, iar pentru a invata mai multe despre personalitatea noastra si pentru a evolua, trebuie sa fim constienti de propria Aura. De asemenea, Aurele nu raman niciodata la fel, astfel incat acestea se afla intr-o continua schimbare, iar in functie de starea spirituala si de experientele prin care trecem, isi modifica marimea, culoarea, textura sau densitatea.

Autoarea cartii "Palmele luminii"  si fost meteorolog la NASA, Barbara Brennan detine capacitatea de a vedea energia, motiv pentru care aceasta afirma ca "totul are in jurul sau un camp de energie", pe care il aseamana cu lumina unei lumanari. De asemenea, Dr. V. Hunt, cercetator stiintific la UCLA a constatat ca femeile dispun de energie mai puternica in zona superioara a corpului, in timp ce barbatii detin o Aura mai accentuata in jurul jumatatii inferioare.

Totodata, oamenii preocupati de viitorul lor au Aura in fata, iar cei care se gandesc la trecut sau care nu doresc sa isi planifice viitorul au Aura pronuntata in partea din spate a corpului. Datorita faptului ca fiecare om este diferit, fiecare aura este diferita. Spre exemplu, oamenii cu Aure restranse obisnuiesc sa nu fie observati si isi pastreaza Aura aproape de corpul fizic, iar cei cu Aure largi sunt persoane puternice, aflate mereu in centrul atentiei.

O metoda moderna de vizualizare a Aurei a fost conceputa de catre oamenii de stiinta Simion si Valentina Kirlian, prin atasarea unui dispoziitv prevazut cu niste conductori electrici de corpul uman. Prin fotografia lui Kirlian se creeaza imaginea energiei ce inconjoara toate fiintele vii.

Datorita posibilitatii de fotografiere a Aurei, in viitor va fi posibila echilibrare energiei spirituale, pentru a face eficienta insanatosirea. De asemenea, prin utilizarea dispozitivului Torser este permisa echilibrarea campului bio-energtic al organismului, pentru a contraca efectele negative ale radiatiilor electromagnetice si a altor tipuri de radiatii asupra sanatatii organismului.

Torser
Video
Articole