TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Codul lui Oreste

Mediul subcuatic. Teoriile de aceasta orientare teronica ale fizicii arata ca particulele nu ar exista daca acest mediu subcuatic nu ar da o neghentropie particulelor elementare, daca nu ar sustine constitutia energetica a particulei. Sunt si elemete care perturba si care creeaza patologii, creeaza fluxuri energetice negative.

Efectul globalizarii, prin tehnologizarea din ultimii ani, telefoanele mobile, calculatoarele, modemurile, aparatele 3G si wireless, duc la o masa negativa foarte ridicata, o agresiune tehnopatogena puternica. Acestea ne scurteaza perioada de viata, ne afecteaza anumite organe ale organismului si apar diferite patoogenii ( cancer, leucemie, slabirea sistemului imunitar ). Calculatorul, de exemplu, ne ajuta sa fim mai informati, putem aduna foarte multe doumente si programe, dar creaza patogenii, in special persoanele care lucreaza zilnic cu acestea. In unele tari chiar este interzis lucrul in acest domeniu mai mult de patru ore pe zi, fiind declarat unul din job-urile cele mai nocive

Omul este supus zilnic radiatiilor electromagnetice produse de diferite corpuri si aparate electrice. Telefonul este unul din cel mai pericolus produs este telefonul, care produce o mare cantitate de radiatii, afecteaza creierul uman dupa o utilizare de numai 10 minute. Alte pericole le reprezinta calculatorul, televizorul si cuptorul cu microunde, care nu folosesc tensiuni mari, dar care impreuna creaza un camp de poluare electromagnetica mult mai ridicat decat de obicei. 

Aceste unde sunt transmise si prin intermediul structurilor metalice care sunt folosite la construirea cladirilor, astfel incat putem sa spunem ca atunci cand suntem in bucatarie, folosim cuptorul cu microunde, mai dam drumul si la televizor, mai merge si frigiderul, impreuna cu structura care intra in peretii cladirii, putem sa ne simtim ca intr-o cutie electromagnetica. Plus ca mai sunt si acele cladiri pe care se afla antenele telefonice ale companiilor de telefonie. 
Efectele pot fi atat biologice cat si biopsihice. Efectele acestor aparate casnice sunt de natura biopsihica, deoarece afecteaza nervii din organismul uman, fiind perturbata si activitatea creierului

Radiatiile produse de aceste campuri torsionice creeaza patologii organelor din corpul nostru care la randul lor creeaza propriile campuri torsionice de diferite frecvente si sensuri. Sensurile de stanga sunt cele malefice, care sunt absorbite de organism, care se aduna in fata televizorului, iar cele de dreapta sunt cele inofensive, care se aduna in spatele televizorului. S-ar fi spus la un moment dat ca anumite telefoane care au putere mica nu ar avea efecte negative, dar s-a dovedit recent ca efectul acestora, fie ele oricat de mici ataca, perturba structurile ADN sau ARN, influentele la nivel geologic duc pana la schimbul de membrana celulara cu consecinte dramatice. Daca punem un ou intre doua telefoane mobile, dupa aproximativ 90 de minute acesta incepe sa se intareasca. Aceste radiatii au efect si asupra creierului, mai ales la persoanele care vorbesc foarte mult la telefon. Microundele au si efecte la nivelul structurii macromoleculare al organismului care produc in particular leucemie sau cancer.

Telefoanele uzuale folosite lucreaza pe o frecventa de 1GHz , ceea ce duce la influentarea biocurentilor cerebrali, care la o valuare de 8Hz reprezinta unde de relaxare, iar la valorile ce depasec 13Hz produc deja stari de stres, stari de oboseala, irascibilitate, sacade capacitatea intelectuala, sau se ajunge si la dezechilibre psihice.

De mai multi ani, marile  puteri ale lumii au creat si au folosit asupra oamenilor si chiar asupra unei mase mai mari de populatie, arme psihotronice cu benzi de frecventa care actioneaza asupra cerebelului, ce duc la inducerea unor stari psihologice deosebite, precum  functiile de judecata, de acumulare a informatiilor, de apatie generalizata, la manipularea oamenilor, la controlarea acestora.

Torser
Video
Articole