TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu
Promotie TORSER 2 buc

Promotie TORSER 2 bucPromotie Torser

Cele 2 Torsere pot fi cumparate o data, intr-o singura comanda, sau le puteti achizitiona din 2 comenzi, astfel:

- Pentru primul Torser din prima comanda se plateste pretul intreg de 240 euro.

Al doilea Torser il puteti comanda in maxim 30 de zile de la data facturarii primului Torser, si veti plati diferenta dintre pretul pachetului promotional (440 euro) si valoarea primei comenzi (240 euro), adica la primirea coletului cu al doilea Torser veti achita 200 euro la cursul BNR.

Pachetul este ideal pentru orice cuplu sau familie formata din 2 membri. Dispozitivul Torser este destinat protectiei personale si se recomanda, atunci cand situatia o cere, folosirea acestuia pana la 24 de ore.

De asemenea, doua Torsere folosite de aceeasi persoana, ar putea avea un efect suficient de puternic asupra persoanelor care au nevoie de protectie suplimentara sau care sufera de afectiuni grave, din cauza multitudinii factorilor nocivi din jurul lor. De exemplu, in cazul persoanelor care lucreaza in spatii unde exista mai multe surse nocive, sunt necesare utilizarea mai multor dispozitive, in raport cu numarul surselor daunatoare organismului uman. Pentru lucratorii care isi desfasoara activitatea in apropierea cablurilor de inalta tensiune,riscul imbolnavirii de leucemie creste de 5-8 ori. In cazul persoanelor care lucreaza in apropierea statiilor radar, al releelor si antenelor din telefonia mobila si telecomunicatii, riscul imbolnavirii de polisitemie (o afectiune a sangelui caracterizata printr-un surplus de globule rosii) creste de 8-12 ori.

Pentru cazurile persoanelor care sufera de artroza, artrita, radiculita lombosacrata acuta, scleroza difuza, se recomanda aplicarea in unghi drept a doua dispozitive Torser cu partea frontala pe partea dureroasa si pe segmentul lombo-sacrat al coloanei vertebrale.Torser
Video
Articole