TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu
TORSER 3+1 Gratuit

TORSER 3+1 GratuitTorser 3+1 Gratuit

La oricare 3 bucati Torser achizitionate primiti 1 Torser Gratuit. Asta inseamna ca dumneavoastra cumparati 4 bucati Torser si platiti 660 euro, pretul unui produs in acest pachet fiind de 165 euro.

Achizitionand pachetul Torser 3+1 Gratuit platiti pentru fiecare dispozitiv cu 45% mai putin fata de pretul unui singur produs. Datorita acestui avantaj, pachetul Torser 3+1 Gratuit este cel mai apreciat de cumparatori.

Cele 3 dispozitive pot fi cumparate o data, intr-o singura comanda, sau le puteti achizitiona din 2 comenzi, astfel:

- Pentru primul Torser din prima comanda se plateste pretul intreg de 240 euro.

- La a doua comanda dupa achizitionarea primului dispozitiv, lansata in maxim 30 de zile de la data primei facturi, in cazul in care achizitionati inca 2 bucati, veti primi al treilea Torser gratuit. 

Asta inseamna ca dumneavoastra veti plati diferenta dintre pretul pachetului promotional (660 euro) si valoarea primei comenzi (240 euro), adica la primirea coletului cu cele 2 Torsere + 1 Gratuit veti achita 420 euro la cursul BNR. Va precizam ca incepand cu al doilea generator achizitionat pretul per bucata, cu care se calculeaza orice pachet promotional, este de 220 euro.

In cazul in care comanda dumneavoastra vine la 30 de zile dupa achizitionarea a 2 dispozitive pe care ati platit in total 440 euro, inseamna ca la aceasta comanda veti plati al treilea Torser comandat cu 220 euro si o data cu aceasta comanda veti primi un Torser Gratuit. Astfel totalul achizitiilor dumneavoastra din mai multe comenzi va fi de 3 Torsere, pe care in total ati platit 660 euro, iar la acestea primiti 1 Torser Gratuit.

Pachetul este ideal pentru orice familie formata din 4 membri. Este recomandat ca fiecare membru al familiei sa detina propriul dispozitiv Torser pentru a-si asigura protectia bio-energo-informationala. Cu pachetul promotional Torser 3+1 Gratuit asigurati protectia intregii familii.Torser
Video
Articole