TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu
TORSER 5+2 Gratuit

TORSER 5+2 GratuitPromotie Torser 5+2 Gratuit

La oricare 5 bucati Torser achizitionate primiti 2 Torser Gratuit. Asta inseamna ca achizitionati fiecare dispozitiv Torser cu 149,3 euro.

La aceasta promotie beneficiati de o reducere suplimentara de 5%. Pretul unui Torser, in cazul in care se achizitioneaza mai mult de 2 bucati, este de 220 euro, asta inseamna ca 5 Torsere costa 1100 euro. Aplicand un discount de 5% ajungem la pretul afisat mai sus de 1045 euro.

Cele 5 Torsere pot fi cumparate intr-o singura comanda, sau puteti beneficia de promotie in 30 de zile de la data ultimei comenzi, astfel incat dumneavoastra, in urma tuturor achizitiilor sa platiti un pret final pentru promotia Torser 5+2 Gratuit de 1045 euro. Din pretul total de 1045 euro se vor scadea toate platile anterioare pe care le-ati facut pentru produsul Torser si veti plati doar diferenta.

Exemplu: daca din una sau mai multe comenzi ati achizitionat promotia 3+1 gratuit, inseamna ca ati platit pentru 3 Torsere 660 euro si ati primit 4 bucati, iar pentru a beneficia de promotia 5+2 Gratuit va trebui sa achizitionati inca 2 Torsere pe care veti plati 1045 euro - 660 euro = 385 euro si veti primi al doilea Torser gratuit. Primul Torser gratuit l-ati primit la achizitionarea promotiei 3+1.

Astfel dumneavoastra beneficiati de cea mai buna oferta Torser, care are o reducere suplimentara de 5% si pe care veti plati in total 1045 de euro, avand cel mai bun pret per bucata, adica 149,3 euro.

Pachetul este ideal pentru orice familie. Cu pachetul promotional Torser 5+2 Gratuit asigurati protectia intregii familii si a prietenilor dumneavoastra. Utilitatea mai multor dispozitive Torser este data de faptul ca efectul de protectie creste semnificativ daca sunt instalate mai multe dispozitive in aceeasi locuinta sau spatiu. Intrucat exista mai multe surse de radiatii electromagnetice intr-o locuinta (televizor, calculator, cuptor cu microunde, aparatura electrocasnica etc.), acest pachet promotional este suficient pentru a neutraliza toate sursele negative din jur. Ca amplasare, un Torser se recomanda a fi pozitionat in bucatarie, aproape de cuptorul cu microunde sau de frigider, alt generator Torser trebuie amplasat in fata televizorului (sau a televizoarelor acolo unde sunt mai multe intr-o locuinta), unul in fata calculatorului sau a laptopului.

Avand in vedere ca in zilele noastre copii petrec tot mai mult timp in fata televizorului sau jucandu-se la calculator, este necesara protectia acestora impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice emise de aceasta aparatura tehnica.

De asemenea, pentru neutralizarea efectelor negative ale zonelor geopatogene, este recomandata pozitionarea cate unui Torser sub fiecare pat din locuinta dumneavoastra. Astfel aveti conditiile favorabile unui somn profund si odihnitor pe tot parcursul noptii.Torser
Video
Articole