TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

TORSER ORIGINAL

Cum putem sa verificam daca un dispozitiv Torser este original?
1. Dispozitivul Torser are pe partea frontala eticheta rotunda, metalizata, in culorile: gri, mov si verde, cu inscriptia TORSER. Pe partea opusa, dispozitivul Torser original are o holograma numerica cu serie si numar.

2. Dispozitivul Torser este ambalat intr-o cutie individuala, avand un SIGILIU HOLOGRAFIC inscriptionat cu seria si numarul unic NTRU, date de identificare care se afla si pe holograma numerica de pe dispozitivul Torser.

3. SERIA si NUMARUL unic au un rol foarte important in determinarea exacta a termenului de valabilitate al dispozitivului Torser original. Ultimele 5 cifre ale numarului unic indica numarul minim al dispozitivelor originale din cel mai recent lot pus in vanzare de catre producator. 

4. Dispozitivul Torser original are termenul de functionare de 8 ani. Daca seria si numarul de identificare al dispozitvului Torser este mai mare de 22900, atunci aveti garantia ca dispozitivul achizitionat de dumneavoastra are o valabilitate de functionare de 8 ani.

5. Fiecare dispozitiv Torser este insotit de CERTIFICATUL DE GARANTIE eliberat si stampilat de catre dealerul oficial Torser. Pe certificatul de garantie este precizat, obligatoriu, termenul de valabilitate al dispozitivului, precum si seriile si numerele lotului curent aflat la vanzare.

6. Fiecare dispozitiv Torser original este insotit, obligatoriu, de FACTURA FISCALA semnata si stampilata. Pe factura sunt mentionate datele personale ale clientului si datele de identificare ale distribuitorului care comercializeaza dispozitivul Torser.

7. Fiecare dispozitiv Torser este ambalat intr-un ambalaj individual sub forma de cutie.

8. Torser Original este insotit de MANUALUL DE UTILIZARE in limba romana, material care cuprinde toate informatiile de care aveti nevoie pentru utilizarea corecta a dispozitivului.

Torser
Video
Articole