TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Torser Pareri

In presa au aparut numeroase articole despre dispozitivul Torser si efectele utilizarii acestuia. Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai elocvente pareri ale persoanelor care au achizitionat dispozitivul si utilizeaza Torser.

Pareri Torser publicate in ziarul Libertatea si ziarul Click:

Doamna Ilinca G. din Petrosani a impartasit experienta dansei referitor la efectele benefice ale utilizarii dispozitivului de echilibrare bioenergetica Torser. Utilizarea Torser a insemnat pentru dansa o schimbare importanta in  viata de zi cu zi, devenind o persoana mai energica, plina de viata si cu tonus mult mai bun. Recapatarea echilibrului energetic a insemnat pentru dansa o reducere a cantitatii de cafea consumata de obicei pe parcursul unei zile (ca stimulent excitant pentru sistemul nervos), stiut fiind ca nu este recomandat consumul unei cantitati mari de cafea pentru a avea o sanatate buna. De mentionat este si faptul ca mai multi membri ai familiei doamnei Ilinca G. poarta fiecare cate un dispozitiv Torser, iar din observatiile si parerile dansei starea de sanatate a tuturor este vizibil imbunatatita, acestia protejandu-se astfel impotriva diferitelor afectiuni sau a efectelor daunatoare ale utilizarii telefoanelor mobile, calculatoarelor sau televizorului. 

Domnul Dumitru C. in varsta de 63 de ani si sotia dansului sunt multumiti de efectele resimtite ca urmare a utilizarii dispozitivului Torser. Pentru domnul Dumitru efectul benefic a fost acela ca a capatat un tonus mult mai bun si o putere mai mare in desfasurarea activitatilor zilnice. Sotia dansului a fost incantata de faptul ca a aplicat Torser in zona piciorului, zona in care se confrunta cu o durere puternica cauzata de osteoporoza. Chiar daca a urmat tratamente de specialitate, dansa a observat ca utilizand dispozitivul Torser, durerea a scazut in intensitate dupa numai doua saptamani, putand astfel sa se reintoarca la activitatile zilnice obisnuite, fara stresul provocat de durere. Este de mentionat faptul ca Torser poate fi aplicat in orice zona a corpului unde apar disfunctionalitati sau probleme: afectiuni gastrice, afectiuni ale sistemului osos, probleme aparute la nivelul pielii etc.

Doamna Adriana P. din Bucuresti, in varsta de 67 de ani, a comparat mai multe dispozitive Torser pe care le-a facut cadou altor persoane care aveau nevoie de ele. Pentru dansa a folosit Torser intrucat se confrunta cu o viroza respiratorie care nu ii dadea posibilitatea sa respire normal. Aplicand Torser pe zona afectata a gatului, doamna Adriana si-a revenit foarte rapid, eliminand riscul aparitiei unor complicatii respiratorii.

Efectele utilizarii dispozitivului Torser au fost foarte benefice si pentru doamna Venera P. in varsta de 64 de ani din Bucuresti. Intrucat dansa se confrunta cu diferite probleme de sanatate administra de mai mult timp si tratamente alopate pentru a reduce durerile. De cand a inceput sa poarte asupra sa dispozitivul Torser, starea de sananate s-a imbunatatit, iar disconfortul creat de afectiunile mai vechi s-a diminuat considerabil. In plus, starea de iritabilitate si nervozitate creata de zgomotul si campul electromagnetic produs de mijloacele de transport electric din zona in care doamna locuieste (tramvaiul) a disparut in totalitate, doamna fiind acum o persoana calma si linistita.

Experienta utilizarii Torser de catre doamna Maria P. din Bucuresti este impartasita de dansa ca fiind o experienta pozitiva. Pentru ea s-a ameliorat o problema de vedere, iar pentru sotul dansei, utilizarea Torser a insemnat reglarea activitatii stomacului, o afectiune cu care se confrunta de mai mult timp. Torser se recomanda a fi purtat suficient astfel incat sa aiba timp sa isi produca efectele. Fiecare organism in parte este unic si fiecare dintre noi reactionam in mod diferit, astfel ca Torser este benefic, indiferent de varsta.

Parerile doamnei Eva P. din Bucuresti depsre Torser au in vedere atat experienta personala de utilizare, cat si experientele membrilor familiei sale. Doamna este convinsa de beneficiile aduse de utilizarea Torser, mai ales ca a participat la diferite expozitii si a asistat la prezentari ale dispozitivului, informandu-se corect in acest fel. Intrucat este o persoana activa, doamna Eva foloseste Torserul in permanenta, fie ca lucreaza la calculator, fie ca se afla in propria locuinta, fiind constienta de necesitatea protejarii impotriva radiatiilor electromagnetice provenite de la antenele de telecomunicatie sau cablurile electrice din apropierea blocului in care sta. Marturia doamnei Eva cuprinde si parerea nepoatei dansei, care este o persoana suprasolicitata la locul de munca si care foloseste Torser pentru a se proteja si echilibra bioenergetic. In plus, de mentionat este si experienta tatalui doamnei Eva, care fiind suferind de afectiuni ale prostatei, a utilizat dispozitivul Torser si in prezent se simte bine, interventia chirurgicala pentru care era propus fiind anulata, intrucat efectele bolii s-au diminuat considerabil.

Doamna Leon B. din Oradea a achizitionat dispozitivul Torser atat pentru ea cat si pentru sotul dansei. Amandoi s-au convins treptat de efectele benefice pe care le are purtarea asupra propriei persoane a dispozitivului Torser pe parcursul intregii zile, indiferent de activitate. Chiar daca amandoi sunt persoane in varsta, folosind acest dispozitiv de reglare energetica, au realizat ca au devenit persoane mult mai active si mai pline de viata, putand sa aiba grija de gradina pe care o cultiva.

Pentru doamna Marin utilizarea dispozitivului Torser a insemnat calmarea unor dureri in urma unei interventii chirurgicale pentru un cancer la san. Intr-un interval de doar cateva zile de folosire, acesta si-a produs efectele benefice de reechilibrare energetica, chiar si in cazul unei persoane in varsta si cu o afectiune grea. In functie de fiecare organism in parte, rezultatele pozitive pot sa apara in interval de cateva ore sau in cateva zile de utilizare.

Torser
Video
Articole