TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu
TORSER

TORSERTorser este un dispozitiv de protectie al organismului si un mijloc de echilibrare bioenergetica, contribuie la neutralizarea radiatiilor negative ale campului electromagnetic al aparatelor electronice. Are actiune locala si la distanta, este portabil, se poate tine in buzunar si nu necesita nici un fel de alimentare, electrica sau solara.

Torser are 3 principii de functionare: microgeneratorul magnetic cu polarizare sferica,generatorul axial si rezonatorul matriceal quasi.

Microgeneratorul magnetic cu polarizare sferica: este singurul generator magnetic ce are polirizare nordica in forma sferica, aceasta forma fiind cea mai eficienta in ameliorarea anumitor afectiuni. Un camp magnetic este foarte importat pentru om, avand diferite actiuni asupra acestuia: influenteaza fluxul sanguin, contribuie la functionarea sistemului nervos, la functionarea organelor interne. Sprijina organismul in cazul autovindecarii.

Generatorul axial de torsiune: reprezinta spatiul din interior, care este format dintr-un polimer complex. Acesta este supus unei actiuni a unui generator activ de camp axial ce ii ofera polarizarea si proprietatile de protectie pentru o perioada de 8 ani. In compozitia materialului se regaseste cupru, aur si metaloide, pentru ridicarea gradului de sensibilitate a polimerului.

Rezonatorul matriceal quasi-fractalis: reproduce interactiunea informationala a  unui organ perfect sanatos, reprezinta o topologie de linii orizontale si verticale ce se intersecteaza in cercuri concentrice si unghiuri drepte, astfel incat pastreaza constanta vitalitatea mediului inconjurator.

Elementele din care Torser este construit contribuie la efecte pozitive in cazuri de imbolnaviri la care este recomandata folosirea acestora  de catre homeopati. Mineralele determina structurile celulelor si a tesuturilor intrand in compozitia acestora, participa la procesele fermentative, la procesele metabolismului intercelular; microelementele reprezinta acei catalizatori si stabilizatori  ce se regasesc in vitamine, fermenti si hormoni, care imbunatatesc utilizarea biologica si absorbtia componentelor neorganice in forma ionizata; elementele ionizate ridica gradul de activitate in compusii lor.

Aurul: este folosit de multa vreme in tratamentele homeopatice, acesta fiind recomandat in cazul mai multor afectiuni: boli psihice si nervoase, boli cardiovasculare, boli ale ochilor, ale nasului, ale urechilor, ale ficatului, ale sistemului osos, boli specifice feminitatii.

Cuprul: este un minera ce se regaseste si in organismul nostru in cantitati de 100-150 de mg. Ca si aurul, si cuprul este folosit de foarte mult timp in medicina, pe vremea cand a aparut holera acesta fiind cel mai folosit remediu. Persoanele ce au tinut pe piept si spate placute de cupru nu s-au imbolnavit de holera. Alte cazuri in care este recomandata folosirea cuprului: afectiuni psihice si nervoase, afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni gastrointestinale, anemii, afectiuni precum hepatita si ciroza hepatica.

Telurul: este un metaloid ce se gaseste rar si care este folosit in homeopatie doar din anul 1850, dar care s-a descoperit ca are mari asemanari cu sulful, care se regaseste in organismul uman. Cateva din cazirile in care acesta este utilizat: boli nervoase, nevralgii, afectiuni respiratorii, afectiuni ale urechilor, afectiuni oculare, afectiuni de piele, hepatite.Torser
Video
Articole