TORSER
header logo

meniu mabil
Meniu

Utilizarea dispozitivului TORSER pe afectiuni

Utilizarea dispozitivului TORSER pe afectiuni

Dispozitivul Torser se utilizeaza ca o modalitate bioenergetica de protejare si echilibrare a capacitatii fizice si generale a organismului de functionare optima. Torser actioneaza asupra organismului prin scaderea gradului de oboseala datorita echilibrarii din punct de vedere energetic a organismului. Torser poate fi utilizat in timpul utilizarii calculatorului, a telefonului mobil, in fata televizorului, atunci cand calatorim in mijloace de transport electric sau in autoturismul personal etc.
Din cauza faptului ca actiunea repetata si pe o durata mai lunga de timp a factorilor nocivi prezenti in mediul inconjurator se repercuteaza asupra fiecarui organism, pot aparea numeroase deficiente in buna functionare a organelor si sistemelor din interiorul corpului uman.
Utilizand Torser putem readuce starea de echilibru energetic, inlaturand efectele negative ale factorilor externi care ne afecteaza. Mai jos sunt prezentate cateva modalitati de utilizare a dispozitivului Torser pentru diferite situatii.

Psihoze si nevroze  - se aseaza Torser in partea din fata, intre sprancene. Daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 de cm langa perna. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Depresii - Torser se aplica in regiunea plexului solar sau in buzunar. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza langa perna. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Alcoolism - se aplica Torser in regiunea plexului solar, pe zona ficatului sau in buzunar. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza langa perna. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Psihastenii (sindrom de oboseala cronica) - se aplica Torser in regiunea plexului solar, pe zona ficatului sau in buzunar. Daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 de cm langa perna. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Insomnii - se aseaza Torser in partea din fata, intre sprancene. Intrucat este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 de cm langa perna. Durata utilizarii este pe parcursul intregii nopti.

Somnolenta - se utilizeaza Torser in partea din fata, intre sprancene si se foloseste pe durata intregii zile.  

Dureri de cap, traumatisme cranio-cerebrale, comotii cerebrale - Torser se aplica in regiunea plexului solar sau in buzunar. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 cm, fie in zona picioarelor, fie la capatai. Se foloseste permanent.

Dereglari de vedere - Torser se aplica pe zona ochilor sau, daca este utilizat pe timpul noptii, sub perna. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua zi, crescand treptat pana la 24 de ore. Se poate utiliza alternativ: o zi da, o zi nu.

Afectiuni respiratorii (infectii respiratorii virale) - se aplica dispozitivul in regiunea afectata (pe piept, in regiunea cutiei toracice, pe gat, pe zona nasului sau in regiunea cervicala, pe gat). Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Afectiuni ale pielii (alergii, neurodermite, psoriazis, eczeme, seboree, dermatita) - se aplica in regiunea plexului solar sau pe regiunea afectata. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza langa perna, la o distanta de 50-90 cm. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 30 minute a doua zi, crescand treptat cu cate 25 minute pana la 24 de ore.

Diverse dureri, recuperare post-operatorie - se aplica local pe zona dureroasa, permanent, pana cand durerea dispare.

Tractul gastrointestinal - se aseaza Torser pe regiunea sau organul dureros. Daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 de cm langa perna. Se aplica permanent pana la ameliorarea durerii.

Aparatul uro-genital - se aplica pe regiunea dureroasa. Daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 de cm langa perna. Se aplica permanent pana la disparitia durerii.

Aparatul respirator - se aplica dispozitivul in regiunea afectata (pe piept, in regiunea cutiei toracice, pe gat, pe zona nasului). Se aplica permanent pana la imbunatatirea respiratiei.  
 
Boli cardiovasculare, hipertonie, hipotonie, tahicardie, tahiritmie - se aseaza dispozitivul pe piept, in dreptul sternului sau se poate tine Torser in mana stanga, in timp ce stam relaxati. Daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 de cm langa perna sau va fi pozitionat deasupra patului. Durata utilizarii este de 5 minute in prima zi, 30 minute a doua zi, crescand treptat cu cate 25 minute pana la 24 de ore.

Boli endocrine - se aplica in regiunea plexului solar sau local pe zona glandei tiroide (pe partea din fata a gatului). Daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 20-40 de cm langa perna. Durata utilizarii este de 2 ore in prima zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Sarcina toxica - femeile insarcinate pot aplica dispozitivul pe segmentul sacral inferior. Se incepe cu 25 de minute in prima zi si se creste treptat cu cate 20 de minute pana la 24 de ore.

Sterilitate - se aplica dispozitivul pe regiunea uterului. Se incepe cu 25 de minute in prima zi si se creste treptat cu cate 20 de minute pana la 24 de ore.

Mastopatii - se aseaza Torserul in zona sanului, pe regiunea glandei mamare. Durata utilizarii este de 25 minute in prima zi, apoi se creste treptat cu cate 20 de minute pana la 24 de ore.

Prostatite - se aplica dispozitivul pe regiunea lombo-sacrala. Durata utilizarii este de 25 minute in prima zi, apoi se creste treptat cu cate 20 de minute pana la 24 de ore.

Dereglarea ciclului menstrual, eroziuni, fibromiome, endometrioza, infectii cu chlamidia - se aplica dispozitivul pe regiunea uterului, in partea inferioara a abdomenului. Se incepe cu 25 de minute in prima zi si se creste treptat cu cate 20 de minute pana la 24 de ore.

Dereglari sexuale - se aplica dispozitivul in partea inferioara a abdomenului, pe regiunea lombo-sacrata. Se incepe cu 25 de minute in prima zi si se creste treptat pana la 24 de ore.

Procese tumorale - se aplica pe regiunea afectata, in zona tumorii si pe segmentul de proiectie al coloanei vertebrale. Se incepe cu 25 de minute in prima zi si se creste treptat pana la 24 de ore.

Boli ale sistemului osteo-muscular si al celui tendinos, mialgii - se aplica pe regiunea dureroasa si pe regiunea lombo-sacrala. Durata utilizarii este de 2 ore in prima zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Radiculita lombosacrata acuta, scleroza difuza, artroza, artrita - se aseaza in unghi drept 2 dispozitive Torser cu partea frontala pe zona dureroasa si pe segmentul lombo-sacrat al coloanei vertebrale. Se aplica pe intreaga durata a zilei.  

Excitabilitate nervoasa ridicata ( 12-15 ani ) - se aseaza in timpul somnului, noaptea, fie sub pat, fie la picioare, timp de 10-12 ore.

Copii care au stat in zone cu nivel ridicat de radiatii - se aplica in regiunea plexului solar. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza langa perna, la o distanta de 50-90 cm. Durata utilizarii este de 25 minute in prima zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Bolile coloanei vertebrale - se aplica pe regiunea dureroasa sau pe zona lombara a coloanei vertebrale. Se incepe cu 2 ore in prima zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Alergii, diateze, acnee juvenila - se aplica in regiunea plexului solar. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza sub pat sau la picioare. Durata utilizarii este de 25 minute in prima zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Diabet zaharat - se aplica pe zona ombilicala. Daca este folosit pe timpul noptii, se aseaza sub pat. Durata utilizarii este de 25 minute in prima zi, crescand treptat pana la 24 de ore.

Torser
Video
Articole